Over Flanders Doc

Flanders Doc is het platform voor de documentaire sector in Vlaanderen.

Een nieuwe generatie documentairemakers staat open voor interactie en samenwerking. We willen de verschillende spelers samenbrengen en een platform creëren waar informatie en ervaringen kunnen worden uitgewisseld. Doel: de documentaire sector een stem geven, en daarmee bijdragen tot een gunstiger klimaat, waarin méér films gemaakt kunnen worden, die beter gefinancierd zijn, en door méér mensen kunnen worden bekeken.

Samenwerking, professionalisme en internationalisering zijn de sleutelwoorden in onze werking.

Flanders Doc richt zich tot iedereen die professioneel bij de documentaire film betrokken is, of dat wil zijn. In de eerste plaats zijn dit de auteurs, regisseurs en producenten van documentaire films. Maar ook andere professionals, instellingen en studenten zijn welkom, net als iedereen die de documentaire film in Vlaanderen een warm hart toedraagt.

 

LID WORDEN VAN FLANDERS DOC

Draag je de documentaire film een warm hart toe, of ben je er professioneel mee bezig, Flanders Doc verwelkomt documentaire-enthousiasten van ieder slag. Om ieder lid gepast bij te staan hebben we twee soorten lidmaatschap ontwikkeld:

Full members (350 euro per jaar): voor professionals die actief mee willen werken aan de uitbouw van onze vereniging.

Steunlidmaatschap (40 euro per jaar): voor iedereen die betrokken wil worden bij onze werking of ermee symphatiseert.

Om lid te worden: klik hier.